Over Ons

PS24

Ruim 10 jaar geleden was het moederbedrijf Orions opgericht. Dit is een uitzendbureau dat vooral gericht is op de Zeeuwse markt. Na de succesvolle groei die het bedrijf heeft meegemaakt en de toenemende vraag, is er besloten om deze op te splitsen in 2 dochterbedrijven namelijk, Allround Horeca Group dat gericht is op de horecabranche en Personnel Services 24 (PS24) dat gericht is op de technische-, bouw- en logistieke sector.

Waarom die focus?

Wij zijn ons bewust van de huidige Nederlandse markt, waarin er steeds meer schaarste ontstaat op het gebied van echte vakmensen. Echte vakmensen binnen de technische-, industriële- en soms ook de bouwmarkt, komen steeds minder voor. Hierdoor hebben wij besloten om onze horizon te verbreden en verder te kijken dan de Nederlandse grenzen. Door onze grote netwerk en (deels) onze roots is het ons gelukt om met professionele buitenlandse organisaties deals te sluiten met betrekking tot het uitzenden van vakkundig en gekwalificeerd personeel. Hierdoor zijn wij in staat om vakkundig personeel binnen uw bedrijf te plaatsen om tijdelijke of vaste plaatsen te dekken.
Het personeel dat wij leveren heeft aantoonbare ervaring en de benodigde diploma’s en certificaten. Onze diensten en services hebben zich meerdere malen bewezen en hier zijn wij uiteraard erg trots op.

Heeft u een vraag met betrekking tot onze diensten, wilt u een oriënterend gesprek voeren of wilt u ons gewoon beter leren kennen? Neem dan snel contact op met ons!

Professioneel
Jarenlange ervaring en kennis van de markt. Service waar u blij van wordt.

Effectief
Duidelijke afspraken, korte lijnen en persoonlijke benadering.

Betrouwbaar
Meer dan 10 jaar ervaring – SNA keurmerk.

Contact Ons

Bluesroute 29,
4331 WG Middelburg,
Nederland

0118-236055
www.ps24.nl
 info@ps24.nl