Voor Werkgevers

Onze Diensten

Uitzenden

Als een gespecialiseerd technisch uitzendbureau, kunt u van ons een uitstekende service verwachten op het gebied van werkwijze, afspraken en personeel.
Voor ons is het belangrijk dat u als opdrachtgever kunt focussen op datgene waar u goed in bent, uw kernactiviteit!
Dit betekent dat alles met betrekking tot het personeel en personeelscontracten op een juiste en betrouwbare manier uit uw handen wordt genomen.
PS24 beschikt over vakkundig technisch personeel dat direct inzetbaar is!

Het nut van uitzendkrachten

Het besluit om uitzendkrachten in te zetten kan meerdere redenen hebben. Het kan zijn dat u tijdelijk personeel nodig heeft.
Uw vaste personeel is met verlof, is ziek of is op vakantie. Het kan dan erg handig en zinvol zijn om uitzendkrachten in te zetten om een tijdelijk gat te dichten.
Een ander reden voor het in dienst nemen van een uitzendkracht, is dat u diegene eerst wilt leren kennen. Is hij of zij wel goed genoeg voor de job?
Wanneer u overtuigd bent, kunt u diegene in vaste dienst nemen.

Daarnaast is flexibiliteit het allerbelangrijkste voordeel van het inzetten van uitzendkrachten. Flexibiliteit is niet alleen goed voor het werk dat verricht moet worden, maar ook voor uw positie op de arbeidsmarkt. Door flexibel te zijn, kunt u concurrerend blijven, vooral in de technische wereld waar innovatie en dynamiek centraal staan.

Werving en Selectie

Het vinden van een gekwalificeerd personeel kan soms moeilijk en tijdrovend zijn. U bent dan lang bezig met het plaatsen van vaak betaalde advertenties op websites die niet gespecialiseerd zijn in technisch personeel. Waarschijnlijk zult u veel verzoeken krijgen van personeel die dan ook niet gespecialiseerd is in de technische-, bouw- of logistieke sector. En juist dat onderscheidt ons van de grotere en algemene uitzendbureaus. Focus is bij PS24 erg belangrijk.

PS24 kan indien gewenst de werving en selectie voor u uit handen nemen.
Door onze jarenlange kennis van de arbeidsmarkt en de internationale netwerken, kunnen wij altijd een passend werknemer vinden, die uw organisatie voor een korte of lange termijn kan ondersteunen.

Detachering

Genieten van alle voordelen van vast personeel maar dan zonder de risico’s? Dan is detachering waarschijnlijk interessant voor uw bedrijf.
Detacheren via technisch uitzendbureau PS24 heeft als voordeel dat u vakkundig en gespecialiseerd personeel krijgt voor een gewenst periode zonder dat u de administratieve verplichtingen zelf hoeft te regelen.

Huisvesting

Technisch uitzendbureau PS24 werkt veel met Oost-Europese vakmensen. Wij zorgen ervoor dat deze mensen zich snel thuis zullen voelen in Nederland door ze naast financiële zekerheid ook een geschikte woonruimte aan te bieden. Wij proberen altijd de woon-werk afstand zo klein mogelijk te houden. Dit voorkomt lange reistijden en eventuele vertragingen.

Neem Direct Contact Op
technisch uitzendbureau ps24
technisch uitzendbureau ps24
technisch uitzendbureau ps24
technisch uitzendbureau ps24
technisch uitzendbureau ps24